zwangerschapsshoot

Een zwangerschap is een hele speciale periode. Elke zwangerschap op zich vind ik een wonder. Ik vind het ontzettend bijzonder dat er een compleet nieuw mensje kan groeien in de buik van zijn of haar mama. Ik heb dan ook echt een zwak voor zwangere vrouwen en mooie bolle buiken.

Jullie bereiden je voor op de komst van je kleintje. Met een fotosessie sta je echt even bewust stil bij de baby in je buik. En hoe fijn is het om later waardevolle herinneringen te hebben, zodat je nog eens terug kunt kijken naar je mooie bolle buik.

Een zwangerschapsfotosessie kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. Waar en hoe is volledig afhankelijk van jullie wensen. Willen jullie bijvoorbeeld een mooie, rustige achtergrond zoals de duinen of het strand, of hou je juist van meer kleur en wil je foto’s maken in het bos. Misschien weet je zelf wel een heel mooi plekje waar je graag heen wilt. Of wil je graag thuis foto’s maken in jullie eigen omgeving, bijvoorbeeld in de babykamer, of met een blote buik en misschien wel mooie lingerie. Laat me vooral weten wat jullie voor ogen hebben!

bekijk mijn portfolio

werkwijze

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, gewoon zoals jullie zijn. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor jullie en zal ik mijn best doen om het zo relaxed mogelijk te houden. Ik wil graag dat jullie gewoon jezelf zijn, juist de spontane momenten zorgen voor de leukste en meest natuurlijke foto’s.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij met ongeveer 50 beelden. Je kiest na het zien van de beelden voor welk pakket je kiest en die hoeveelheid foto’s mag je zelf selecteren in de galerij. Als je jouw keuze hebt gemaakt, ontvang je jouw favoriete foto’s digitaal.

Wil je meerdere fotomomenten in een jaar? Bijvoorbeeld in verschillende seizoenen en op verschillende locaties? Als je zwanger bent, de baby is geboren en later in het jaar nog een shoot met het gezin? Ik heb een pakket samengesteld met meerdere fotomomenten. Meer informatie vind je hier.

Heb je interesse in een compleet fotopakket rondom je zwangerschap met geboortefotografie en nog twee reportages na jouw bevalling? Meer informatie vind je hier.

tarieven

een zwangerschapsshoot boeken

bekijk geboortefotografie

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– 25 digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€250,-

Pakket

01

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– alle digitale bestanden van de galerij in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€375,-

Pakket

02

– Je kiest achteraf na het ontvangen van de galerij met beelden voor welk pakket je kiest. Je kiest zelf jouw favoriete beelden en die ontvang je digitaal. Je kunt extra foto’s afnemen voor €6,50,- per foto of voor voordeelpakket 02 kiezen.
– Exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp)
– Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Mocht je ook interesse hebben in een geboortereportage, dan bied ik een compleet pakket aan met zwangerschapsshoot, kraamreportage en newbornshoot.
Bij het boeken van een geboortereportage krijg je korting op je zwangerschaps- en/of newbornshoot.

bekijk pakket meerdere fotomomenten per jaar