geboortereportage

Er is een kleintje op komst! Wat bijzonder! Jullie leven toe naar het moment dat jullie hem of haar gaan ontmoeten. Eén van de mooiste en meest bijzondere momenten in je leven. Een dag die jullie nooit meer zullen vergeten en altijd bij jullie zullen dragen.

Een bevalling is heel intens en er gebeurt heel veel. Veel krijg je er niet van mee wanneer je als vrouw in je eigen bubbel zit. Als partner ben je vooral met jouw vrouw bezig en probeer je haar zoveel en goed mogelijk te steunen. Misschien gaat het zo snel, dat het allemaal langs je heen gaat. Een geboortereportage is een tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kind. Daarnaast is het ook goed voor de verwerking van de bevalling. Je kunt beelden terug kijken en momenten terug halen en herinneren. Er vallen je achteraf misschien wel dingen op, die je tijdens de bevalling gemist hebt.

Ik maak met heel veel liefde een mooi document voor jullie, die jullie keer op keer opnieuw kunnen bekijken, om al die bijzondere en mooie momenten opnieuw te beleven. Een levenslange tastbare herinnering aan de geboorte van jullie kindje. ♥

Wil je meer waardevolle momenten rondom de geboorte van je kindje vastgelegd hebben? Kijk dan bij mijn samengestelde pakket 'nieuw leven'. 

bekijk mijn portfolio geboortefotografie

bekijk hier pakket 'nieuw leven'

Allereerst plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik wil jullie graag ontmoeten en beter leren kennen en meer vertellen over mijn werkwijze. Het is erg belangrijk dat we ons er allemaal goed bij voelen dat ik aanwezig ben bij de geboorte van jullie kindje, het is natuurlijk een heel intiem en bijzonder moment. Ik wil graag meer horen over de zwangerschap, eventuele eerdere bevallingen, jullie eventuele wensen voor de bevalling etc. Ook vertel ik graag meer over mijn werkwijze en laat ik mijn demoalbums met foto’s van eerdere reportages zien. Wanneer jullie besluiten dat ik de geboorte van jullie kindje mag vastleggen, sta ik vanaf 38 weken voor jullie op wacht.

Ik ben een rustig persoon en een echt gevoelsmens. Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond en kan extra steun bieden wanneer dit gewenst is. 
Ik leg jullie hele geboorteverhaal vast op een discrete en mooie manier. Ik fotografeer tijdens de weeën, de geboorte van jullie kindje en de eerste uren daarna. Ik focus me daarbij vooral op emoties en op alle mooie en bijzondere momenten, zoals het opvangen van de weeën en de steun van de partner daarbij, het moment dat je je kindje voor het eerst ziet en vast mag houden, de eerste momenten samen met je baby, de controles van de baby, het aankleden en het eerste bezoek van naaste familie.

werkwijze

klik hier voor de informatiebrochure

Lees meer 

Lieve woorden

tarieven

Een geboortereportage / €1450,-

– vrijblijvend kennismakingsgesprek
– 24/7 bereikbaarheid en beschikbaarheid vanaf 38 weken zwangerschap
– een reportage van de weeën tot een aantal uur na de geboorte
– zorgvuldige selectie en nabewerking
– minimaal 100 beelden op hoge resolutie zonder logo of watermerk
– alle foto’s digitaal aangeleverd
– een slideshow met het geboorteverhaal van jullie kindje, inclusief een aantal videobeelden (wanneer filmen mogelijk is)
– indien gewenst een geboorteverhaal
– een album met een selectie van jullie mooiste beelden (20×20 album met 25 spreads)
– korting op een zwangerschaps- en/of newbornshoot
- een compleet pakket met een zwangerschapsshoot, geboortefotografie, een kraamreportage en een newbornshoot als mogelijkheid (zie pakket 'nieuw leven')

Eén pakket, inclusief:

exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp) 
in termijnen betalen is mogelijk

Ik wil graag kennismaken!

klik hier voor de informatiebrochure

wist je dat?

Ik mag het keurmerk 'erkend geboortefotograaf' dragen van Stichting Keurmerk Geboortefotografie. 

Als geboortefotograaf ben ik welkom op de operatiekamers van het Zaans Medisch Centrum en dit betekent dat ik dus mee mag om een keizersnede vast te leggen.

verstuur bericht

contactformulier

Je bericht is verzonden!

Super leuk dat je meer wilt weten over mijn geboortereportages. Ik stuur zo snel mogelijk de informatiebrochure naar je toe!

geboortefotograaf omgeving Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht
geboortefotografie in onder andere Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam, Heemstede, Aalsmeer, Amstelveen, Heemskerk, Utrecht, Rotterdam, Den Haag.