Hoi, ik ben Daniëlle.

33 jaar, getrouwd met marcel, trotse mama van charlie (7), nora (4) en jolijn (0),  wonend in Hoofddorp

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op foto’s. Als kind kreeg ik er geen genoeg van om foto’s te kijken en later ben ik ze ook zelf gaan maken.

Mensen die mij goed kennen weten dat fotograferen al heel lang één van mijn hobby’s en passies is. Altijd heb ik geroepen ‘daar ooit graag iets mee te willen gaan doen’.

Fotograferen is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd en wat ik door de jaren heen heb ontwikkeld. In 2010 kocht ik mijn allereerste eigen digitale camera en al snel stapte ik in 2011 over op mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik was direct verkocht – wat vond ik dit leuk!

Sinds de geboorte van mijn oudste dochter is mijn gevoel en passie voor fotograferen alleen maar groter geworden en wilde ik er meer mee gaan doen. Ik wil mooie momenten vastleggen en mensen op de foto zetten zoals zij echt zijn. Echte en pure momenten. Zo dierbaar om dit later terug te zien. Daar word ik ècht heel erg blij van!

Documentaire fotografie, en in het bijzonder geboortefotografie, heeft mijn hart gestolen. Dat is wat ik het allerliefste doe!

Mijn foto’s worden door anderen omschreven als puur, spontaan en liefdevol.

Mijn gezin

wist je dat?

Als vrijwilliger voor Stichting Earlybirds fotografeer ik met liefde prematuur geboren kindjes in verschillende ziekenhuizen.

Ik mag het keurmerk 'erkend geboortefotograaf' dragen van Stichting Keurmerk Geboortefotografie.