Hoi, ik ben Daniëlle.

34 jaar, getrouwd met marcel, trotse mama van charlie (7), nora (5) en jolijn (0),  wonend in Hoofddorp.
Gevoelsmens, huismus, creatief, gezelligheidsdier en met een zwak voor liefdesverhalen.

Ik ga graag voor meer dan alleen 'de fotograaf'.

Ik ga graag voor meer
dan alleen 'de fotograaf'.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik gek op foto’s. Als kind kreeg ik er geen genoeg van om foto’s te kijken en later ben ik ze ook zelf gaan maken.

Mensen die mij goed kennen weten dat fotograferen al heel lang één van mijn hobby’s en passies is. Altijd heb ik geroepen ‘daar ooit graag iets mee te willen gaan doen’.

Fotograferen is iets wat ik mijzelf heb aangeleerd en wat ik door de jaren heen heb ontwikkeld. In 2010 kocht ik mijn allereerste eigen digitale camera en al snel stapte ik in 2011 over op mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik was direct verkocht – wat vond ik dit leuk!

Sinds de geboorte van mijn oudste dochter is mijn gevoel en passie voor fotograferen alleen maar groter geworden en wilde ik er meer mee gaan doen. Ik wil mooie momenten vastleggen en mensen op de foto zetten zoals zij echt zijn. Echte en pure momenten. Zo dierbaar om dit later terug te zien. Daar word ik ècht heel erg blij van!

Documentaire fotografie, en in het bijzonder geboortefotografie, heeft mijn hart gestolen. Dat is wat ik het allerliefste doe!

Mijn foto’s worden door anderen omschreven als puur, spontaan en liefdevol.

Ik hecht erg veel waarde aan een persoonlijke relatie en connectie met mijn klanten, ik leer jullie graag beter kennen. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn en dat gaat het allerbeste als we op ons gemak zijn bij elkaar. Daarom ben ik zelf erg enthousiast over mijn pakketten, die veel gericht zijn op meerdere fotomomenten. 

Mijn gezin