trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

De komende tijd zullen jullie veel bezig zijn met jullie droombruiloft. Alles wordt zorgvuldig gepland zodat jullie op jullie grote dag kunnen genieten van de liefde en van elkaar. Zo’n mooie dag vraagt erom om vastgelegd te worden zodat jullie een tastbare herinnering hebben. Ik maak met liefde een mooi document voor jullie van jullie trouwdag.

Als documentair fotograaf focus ik mij op emoties, verbinding en liefde. Ik maak graag foto’s die een gevoel oproepen, foto’s die een herinnering weer doen leven. Ik maak sfeerbeelden en overzichtsbeelden, maar ik let ook op details. Ik focus op jullie als bruidspaar, maar ook op jullie gasten. Alles bij elkaar zorgt dat jullie een complete weergave hebben van jullie oh-zo-bijzondere dag, waar je altijd naar terug kunt kijken om dat bijzondere gevoel van die dag weer te kunnen herbeleven.

bekijk mijn portfolio

    Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen!

Lieve woorden van bruidsparen

Wanneer mijn stijl jullie aanspreekt en jullie graag eens zouden kennismaken, kunnen jullie contact met mij opnemen. Dan kijk ik allereerst of jullie trouwdatum nog beschikbaar is in mijn agenda. Daarna kunnen we een afspraak maken om elkaar wat beter te leren kennen en wil ik alles horen over jullie wensen en dromen voor jullie grote dag. Ik ben zelf echt een gevoelsmens en ik voel meteen of het goed zit en of wij, jullie als bruidspaar en ik als fotograaf, een goede match zijn. Als jullie er ook een goed gevoel bij hebben, leg ik jullie dag vast in mijn agenda!

Na jullie trouwdag krijgen jullie binnen een paar dagen een preview van mij. Ik snap dat jullie super benieuwd zijn naar de beelden en waarschijnlijk kan ik zelf ook niet wachten om alvast wat met jullie te delen!
Ik maak een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik stuk voor stuk zorgvuldig na. Al deze foto’s samen zullen een goed beeld geven van jullie trouwdag. Ik lever dan ook altijd een slideshow en een mooi album waarin jullie verhaal goed tot zijn recht komt. Prachtige documenten ter herinnering aan jullie dag van de liefde!

klik hier voor de informatiebrochure

Lees meer 

werkwijze

  • voor jullie humor ook heel belangrijk is
  • jullie niet zijn van picture perfect plaatjes, maar enorm veel waarde hechten aan echte beelden met liefde, verbinding, emotie en humor
  • jullie graag een reportage zien die met vertellende beelden jullie bijzondere dag laat zien
  • jullie een trouwfotograaf willen die haar werk heel serieus neemt, maar ook van gezelligheid houdt
  • jullie graag willen dat jullie trouwdag op een ongedwongen manier wordt vastgelegd
  • jullie een trouwfotograaf wensen voor wie de persoonlijke klik enorm belangrijk is

Ik pas bij jullie als trouwfotograaf als....

ja, ik wil graag kennismaken!

bekijk hier de informatiebrochure

tarieven

Een trouwreportage boek je al vanaf €995,- voor 6 uur fotografie. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en mijn complete pakket in mijn informatiebrochure.

Ik ga heel graag voor die persoonlijke connectie en leer jullie graag beter kennen.

tarieven

contactformulier

verstuur bericht

Je bericht is verzonden!

Super leuk dat je interesse hebt in mij als jullie trouwfotograaf!
 Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!