day in the life reportage

Een dag(deel) uit jullie leven op documentaire wijze vastgelegd. Foto’s van jullie thuis waar jullie allemaal op te zien zijn. De focus ligt op de èchte momenten, groot en klein. De echte herinneringen van en aan jullie dagelijkse leven. De momenten die nu zo normaal lijken. Ik wil die voor jullie vastleggen, zodat jullie deze herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Later zul je je veel van de mooie momenten die je beleefd hebt nog kunnen herinneren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantie, je eerste huis, jullie bruiloft, de zwangerschap en geboorte van jullie kind(eren) etc. Maar juist de kleinere mooie momenten, de niet zo grote mijlpalen, de “gewone” dingen… Díe kunnen later juist zo ontzettend waardevol zijn.

bekijk mijn portfolio

Ik breng een aantal uur of een dag met jullie door. Ik volg jullie gedurende deze uren en ik let hierbij op de grote, maar ook de kleine ”oh-zo-waardevol-voor-later” momenten. Een knuffel, een blik, een emotie, het kan van alles zijn.
Het zal in het begin misschien even wennen zijn dat ik er ben, maar ook probeer zo onzichtbaar mogelijk aanwezig te zijn. Ik fotografeer op documentaire wijze, dat betekent dat jullie niet hoeven te poseren. Jullie mogen gewoon helemaal jezelf zijn, voel je vrij om te doen wat je altijd doet. Dat is nou juist het hele idee van deze reportage!

Na de reportage maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt – delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je We-Transferlink om de foto’s te downloaden en de factuur. Ik maak voor jullie een ontwerp voor een album en na jullie eventuele aanpassingen en goedkeuring ga ik het album bestellen.

werkwijze

tarieven

Ik wil graag kennismaken!

boek jouw day in the life reportage

exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats
in termijnen betalen is mogelijk

een halve dag

– een telefonisch kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken
– 3-4 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking
– minimaal 65 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk
– een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– een album met een selectie van jullie mooiste beelden (20×20 album met 15 spreads)

€425,-

een hele dag

– een telefonisch kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken
– 7-8 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking
– minimaal 130 digitale bestanden op hoge resolutie zonder logo of watermerk
– een online galerij met de foto’s om te delen met familie en vrienden
– een album met een selectie van jullie mooiste beelden (20×20 album met 15 spreads) 

€775,-