January 23, 2024

Bruiloft van Kevin en Nicole

Mijn eerste ontmoeting met Kevin en Nicole vindt plaats op 28 augustus 2019 in het ziekenhuis om hun drie prachtige dochters vast te leggen voor Stichting Earlybirds. Als vrijwilliger voor deze stichting maak ik fotoreportages van prematuur geboren kindjes. Ze hebben een hele zware tijd achter de rug en ze staan op het punt om naar huis te gaan, met de kindjes gaat het heel goed!

Na deze reportage volgen we elkaar op social media. In september 2020 krijg ik een berichtje van Nicole dat zij en Kevin verloofd zijn en dat zij graag meer informatie wil over trouwfotografie, en dat zij het heel leuk zou vinden als ik hun trouwdag zou kunnen vastleggen. Dat vind ik natuurlijk ook super leuk! In de tijd daarna houden we contact en krijgen de plannen rondom hun trouwdag vorm. Ze gaan trouwen op 16 juni en dat is mijn verjaardag! Nicole vraagt nog of ik het niet erg vind, maar ik vind het alleen maar heel leuk. Wat is nou een beter feestje dan een bruiloft? 😉

Vlak voor de bruiloft bellen we nog een keer om details en het draaiboek door te spreken. Nicole zegt dat er nog ‘iets is’ en dat is dat zij gevolgd worden door een cameraploeg voor een tvprogramma over drielingen en zij zullen ook op de trouwdag filmen. Super leuk natuurlijk, wel een beetje spannend. Vlak voor de bruiloft heb ik ook nog even telefonisch contact met iemand van het programma en spreken we het één en ander door. Ik heb er zin in!

Dan breekt de dag aan, het is 16 juni, Kevin en Nicole gaan trouwen! Ik kom aan in de ochtend en de cameraploeg is dan al aan het filmen. Nicoles haar en make-up wordt gedaan en ik begin te fotograferen. De sfeer is fijn, heel ontspannen en gezellig. Tussendoor ga ik ook nog even naar het huis van Kevins ouders, waar hij zich aan het klaarmaken is. Ik maak daar ook wat foto’s en ga dan weer terug naar Nicole. De dag verloopt super. Kevin en Nicole zien elkaar voor het eerst voor het huis, een prachtig moment. Daarna vertrekken we naar de fotolocatie om foto’s te maken, eerst even zonder de meisjes en later met de meisjes erbij. Het is heerlijk weer en Kevin en Nicole zijn op hun gemak en genieten van het moment samen. Nog even en dan gaan ze trouwen!
De ceremonie is prachtig, er is ruimte voor een lach en een traan en er wordt uitgebreid over de liefde voor elkaar gesproken. Dan volgen de prachtige geloftes en dan eindelijk het ja-woord! De meisjes brengen de ringen en krijgen zelf een mooi armbandje. Na het tekenen is het tijd voor de champagne en kunnen Kevin en Nicole gaan genieten van een heerlijke middag met hun gasten.

Het was een feestje om erbij te mogen zijn! Dank je wel Kevin en Nicole, voor het vertrouwen om deze mooie dag voor jullie vast te leggen. Ik wens jullie super veel geluk met jullie prachtige gezin!

Kijken jullie mee naar deze prachtige dag?