Wil je liever geen fotograaf bij de bevalling, maar wel mooie, intieme en pure beelden van en met jullie pasgeboren baby? Dan is een kraamreportage wellicht iets voor jullie. Of misschien wil je juist alles rondom dit bijzondere moment vastgelegd hebben. Dan is een kraamreportage ook een prachtige aanvulling op een geboortereportage. Dan heb je naast het geboorteverhaal in beeld ook beelden van jullie eerste tijd met jullie baby.
Een kraamreportage, de naam zegt het al. Een reportage in de kraamtijd. Het wordt ook wel een fresh 48 sessie genoemd, dat betekent een fotosessie in de eerste twee dagen van het leven van jullie baby. Voor mij hoeft deze reportage niet per se binnen de eerste twee dagen te vallen, jullie bepalen wanneer. Het mag in de eerste uren na de geboorte van jullie baby, het mag de eerste uren thuis, het mag ook na een paar dagen in de kraamweek. 

De kraamtijd is bijzonder, het is zo'n unieke tijd. Jullie zijn ouders geworden van een prachtig kindje, alles draait om het nieuwe gezinsleven met de baby. Veel eerste momenten, veel knuffelen, veel verwondering. Ze zijn maar heel kort zo ontzettend klein, dat wil je toch vastleggen?

Ik stap een dagdeel binnen in jullie intieme kraambubbel om die mooie, liefdevolle momenten vast te leggen. 

kraamreportage/fresh 48

Tijdens een kraamreportage wordt er niets gestuurd. Ik stap een dagdeel in jullie kraambubbel en maak verhalende beelden, niets geregisseerd. Alleen maar pure, liefdevolle beelden van jullie eerste dagen met jullie pasgeboren baby. 
Denk aan veel knuffelbeelden, controles van de baby, momenten met de kraamverzorgster, details van de baby, misschien wel een badje. Het is ook super leuk om grote broers en zussen vast te leggen, die helpen met het zorgen voor de baby. Ook de eerste ontmoeting met familie kan onderdeel zijn van de kraamreportage, denk aan de eerste ontmoeting met grote broers of zussen, maar ook bijvoorbeeld met de opa's en oma's. Hoe waardevol is dat om op beeld te hebben?
En indien gewenst kun je een foto uit de reportage gebruiken voor bijvoorbeeld het geboortekaartje of als geboorteaankondiging.

Na de reportage maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 2-3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij. Deze galerij kun je – als je dat leuk vindt – delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je een We-Transferlink om de foto’s te downloaden en de factuur. Ik maak voor jullie een ontwerp voor een album en na jullie eventuele aanpassingen en goedkeuring ga ik het album bestellen.

Heb je interesse in een compleet fotoverhaal rondom de zwangerschap een de geboorte van jullie baby? Ik bied een compleet pakket aan met een zwangerschapsshoot, een geboortereportage, een kraamreportage en een newbornshoot.
Meer informatie vind je hier.

werkwijze

Een kraamreportage / €575,-

– indien gewenst een telefonisch kennismakingsgesprek
– bereikbaarheid en beschikbaarheid om binnen korte termijn na de geboorte van jullie kindje langs te komen
– een dagdeel fotografie (3-4 uur)
– een vertellende reportage van jullie kraamtijd
– zorgvuldige selectie en nabewerking
– ongeveer 100 beelden op hoge resolutie zonder logo of watermerk
– alle foto’s digitaal aangeleverd
– een mooie galerij met jullie beelden om te kunnen delen met familie en vrienden
– een luxe album met een selectie van jullie mooiste beelden (20×20 album met 15 spreads)

Uit te breiden tot een compleet pakket met een zwangerschapsshoot, geboortefotografie, een kraamreportage en een newbornshoot (zie pakket 'nieuw leven').


exclusief reiskosten (€0,35 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp) 
in termijnen betalen is mogelijk

een kraamreportage boeken

tarieven