newbornshoot

Hoera, jullie baby is geboren! Wat een bijzondere tijd, vol emoties en bijzondere momenten.
Je kindje groeit ontzettend snel en ze zijn maar heel kort zo klein. Samen maken we op een hele ongedwongen manier waardevolle herinneringen voor later, zodat je hier later nog heel vaak naar terug kunt kijken.
Ik leg zoveel mogelijk vast van deze periode. Kleine details van jullie kindje, zoals bijvoorbeeld de handjes, voetjes, het gezichtje en de haartjes. Ik leg vast hoe jullie met jullie kindje knuffelen, de verliefde blikken, kusjes, misschien wel een voeding en eventueel samen met grote broer(s) of zus(sen).

bekijk mijn portfolio

De newbornsessie vindt bij jullie thuis plaats. Jullie mogen zelf bepalen wanneer ik langs kom om foto’s te maken, dat hoeft niet binnen een bepaalde termijn. Misschien wil je juist dat ik al snel kom als jullie kindje nog maar een paar dagen oud is en wil je bijvoorbeeld een foto gebruiken voor het geboortekaartje. Maar ik kan mij ook goed voorstellen dat je eerst even rustig aan wilt doen en pas na een aantal weken foto’s wilt laten maken. Dat is helemaal aan jullie!
Belangrijkste voor mij tijdens een newbornshoot is dat iedereen – en dan in dit geval vooral de baby – op zijn of haar gemak is. Er is altijd ruimte en tijd voor een voeding, een schone luier, of om je kindje te troosten of in slaap te wiegen. Geen haast of druk, want dat is voor niemand fijn. Als iets niet gaat, gaat het niet en proberen we gewoon iets anders. Het is ook geen probleem als je kindje wakker is. Bij documentaire en lifestyle fotografie leg ik alles vast zoals het is.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij met ongeveer 50 beelden. Je kiest na het zien van de beelden voor welk pakket je kiest en die hoeveelheid foto’s mag je zelf selecteren in de galerij. Als je jouw keuze hebt gemaakt, ontvang je jouw favoriete foto’s digitaal.

werkwijze

tarieven

Pakket

01

02

Pakket

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– 25 digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– alle digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€250,-

€375,-

– Je kiest achteraf na het ontvangen van de galerij met beelden voor welk pakket je kiest. Je kiest zelf jouw favoriete beelden en die ontvang je digitaal. Je kunt extra foto’s afnemen voor €6,50,- per foto of voor voordeelpakket 02 kiezen.
– Exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp)
– Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Mocht je ook interesse hebben in een geboortereportage, dan bied ik een compleet pakket aan. Bij het boeken van een geboortereportage krijg je korting op je zwangerschaps- en/of newbornshoot.

een newbornshoot boeken