familieshoot

Waardevolle herinneringen voor later: een fotosessie van jullie gezin of familie! Gewoon zoals jullie echt zijn. Grapjes maken met elkaar, samen spelen en ontdekken in de natuur, of juist bij jullie thuis in jullie eigen omgeving.

Je kan hier bijvoorbeeld ook denken aan een leuke cakesmash voor jullie kindje die jarig is, bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie. Of het fotograferen van een bijzondere gelegenheid of het vieren van een verjaardag bij jullie in de familie. 

Wil je vaker per jaar op de foto met je gezin? Bijvoorbeeld in verschillende seizoenen en op verschillende locaties? Ik heb een pakket samengesteld met meerdere fotomomenten. Meer informatie vind je hier.

bekijk mijn portfolio

Ik hou van natuurlijke en pure foto’s, gewoon zoals jullie zijn. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat je op je gemak bent tijdens het maken van de foto’s. Bijna iedereen vindt het ongemakkelijk om voor de camera te staan. Daarom neem ik rustig de tijd voor jullie en zal ik mijn best doen om het zo relaxed mogelijk te houden. Ik wil graag dat jullie gewoon jezelf zijn, juist de spontane momenten zorgen voor de leukste en meest natuurlijke foto’s.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij met ongeveer 50 beelden. Je kiest na het zien van de beelden voor welk pakket je kiest en die hoeveelheid foto’s mag je zelf selecteren in de galerij. Als je jouw keuze hebt gemaakt, ontvang je jouw favoriete foto’s digitaal.

werkwijze

tarieven

een familieshoot boeken

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– 25 digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€250,-

Pakket

01

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– alle digitale bestanden van de galerij in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€375,-

Pakket

02

– Je kiest achteraf na het ontvangen van de galerij met beelden voor welk pakket je kiest. Je kiest zelf jouw favoriete beelden en die ontvang je digitaal. Je kunt extra foto’s afnemen voor €6,50,- per foto of voor voordeelpakket 02 kiezen.
– Exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp)
– Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

bekijk pakket meerdere fotomomenten per jaar