cakesmash

Jullie kindje wordt alweer bijna 1 jaar oud! De tijd vliegt voorbij en de eerste verjaardag is een heel bijzondere mijlpaal. De cakesmash wordt steeds populairder. Je kleintje die zichzelf helemaal mag uitleven op een eigen taartje, geweldig! De beelden hiervan worden vaak voor de uitnodiging gebruikt en zijn een super leuke herinnering voor later. De cakesmash vindt plaats bij jullie thuis of op een leuke buitenlocatie en je zorgt zelf voor de setting en versiering die jij wilt. Ik combineer de cakesmash altijd met een leuke lifestyle familiesessie.

Uiteraard kan er ook een cakesmash gedaan worden met een kindje van oudere leeftijd.

bekijk mijn portfolio

Ik begin met het maken van lifestyle foto’s van jullie gezin, dat wil zeggen dat ik jullie fotografeer zoals jullie zijn en jullie niet echt hoeven te poseren. Dit geeft jullie kind(eren) ook gelijk de tijd om aan mij en mijn camera te wennen. Ik neem rustig de tijd voor jullie en ik zal mijn best doen om het allemaal zo gewoon en relaxed mogelijk te houden. Jullie kind(eren) mag/mogen gewoon spelen en zichzelf zijn. Wanneer we beginnen met de cakesmash zetten we jullie kindje in de versierde setting en maken we eerst foto’s zonder taart en later zetten we de taart erbij. We laten jullie kindje volledig zijn of haar gang gaan. Sommige kinderen vinden het helemaal niets en hebben we even de tijd nodig om los te komen, andere kindjes duiken direct vol op de taart. We volgen daarin het kindje en nemen alle tijd.

Je regelt zelf de versiering voor de setting, denk hierbij aan ballonnen, slingers, een leuke outfit voor je kleintje en natuurlijk de taart. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste en leukste beelden en deze bewerk ik zorgvuldig na. Binnen 3 weken ontvang je van mij een email met een link naar een online galerij met ongeveer 50-60 beelden. Je kiest na het zien van de beelden voor welk pakket je kiest en die hoeveelheid foto’s mag je zelf selecteren in de galerij. Als je jouw keuze hebt gemaakt, ontvang je jouw favoriete foto’s digitaal.

werkwijze

tarieven

Pakket

01

02

Pakket

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– 25 digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

– 1 – 1,5 uur fotografie
– zorgvuldige selectie en nabewerking van de mooiste en leukste beelden
– online galerij met een ruime selectie foto’s waar je jouw eigen favoriete beelden kunt kiezen
– alle digitale bestanden in hoge resolutie
- album 20x20 met 10 spreads

€250,-

€375,-

– Je kiest achteraf na het ontvangen van de galerij met beelden voor welk pakket je kiest. Je kiest zelf jouw favoriete beelden en die ontvang je digitaal. Je kunt extra foto’s afnemen voor €6,50,- per foto of voor voordeelpakket 02 kiezen.
– Exclusief reiskosten (€0,19 per km) vanaf 20km van mijn woonplaats (Hoofddorp)
– Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

een cakesmash boeken